Voste es trova aqui: Home » Establiments i serveis
Establiments i serveis

Cal Portalé – El Portal de la Irene

http://mandongo.cat/wp-content/uploads/2014/07/qr-cal-portale-el-portal-de-la-irene.png

mandongo-cal-portale_05

Som una família de Claverol al Pallars Jussà, que des de fa generacions ens dediquem a l’apicultura i a l’agricultura de conreus mediterranis: oliveres, ametllers, productes de l’hort  i ara també al cultiu de plantes aromàtiques i medicinals.

Els nostres padrins ens varen transmetre la seva passió per la natura i els seus coneixements de la cuina tradicional pallaresa i catalana. L’any 1987 varem decidir compartir aquestes dues passions obrint casa nostra, Cal Portalé, com a restaurant i l’any 1990 la casa de pagès. Més endavant varem reformar la nostra era en 2 apartaments rurals, que en homenatge a la nostra padrina es diuen El Portal de la Irene.

Continuant amb la tradició familiar i el que havien iniciat els nostres avantpassats varem decidir crear el Parc de les Olors de Claverol, que és un jardí visitable el qual aplega gran varietat de plantes aromàtiques i medicinals. Realitzem visites guiades amb reserva prèvia, on pretenem difondre els usos i el cultiu de plantes aromàtiques, culinàries i medicinals.

Si ens visiteu podreu gaudir de la gastronomia pallaresa i catalana, en un espai tranquil i amb un entorn immillorable. La nostra activitat agrícola i apícola ens permet oferir-vos un gran ventall de propostes d’agroturisme i d’oci, per gaudir en parella, família i amb els amics. També podreu comprar els productes que nosaltres elaborem.

Dades de contacte:

C/únic, s/n
Claverol (Pallars Jussà)
25517 Lleoda
Tel.: 973 680 537
www.allotjamentrural.cat
info@allotjamentrural.cat

Facebook: /calportale.portaldelairene
Twiter: @CalPortale
Pinterest: /calportale

Top